Soul flow – klient fortæller

dsc_3248

Soul Flow er en skøn måde at møde sider af sig selv på. Sammen med Chahlotte Sofia formuleres spørgsmål eller hvilken side, man ønsker at fordybe sig i, og Chahlotte Sofia guider blidt ind i det aftalte. For mig har det været stærke, kreative, transformerende og integrerende oplevelser, som Chahlotte Sofia støtter med nærvær, ro og mildhed.

Derudover også med helt konkrete forslag til, hvordan jeg kan arbejde videre med mine temaer i hverdagen, og det har vist sig virkelig af stor betydning, og frigørelse til at der sker mere inden for samme tema, af forløsende og udviklende karakter.

Jeg har været i 3 Soul Flow sessioner, og det er en meningsfuld måde at finde svar på, for jeg finder dem i mig selv.

Jeg vil anbefale Chahlotte Sofia og Soul Flow til enhver, som gerne vil kende sig selv endnu bedre.
Fra hjertet, Karina Olsen, ergoterapeut og kunstner