at søge eller være…….

50875321_291943941504980_8826554704092725248_n

Kan det virkelig være ægte det jeg mærker.Jjeg har bevæget mig med alt, mærket de dybeste afkroge, blevet udfordret på et plan jeg aldrig troede jeg ville komme ud af oprejst.

jeg har kæmpet, jeg har søgt, jeg har overgivet mig, jeg har gjort, jeg har været.

jeg har ønsket mig at være et andet sted end der hvor jeg var.  det var blevet en vane at ønske noget andet, jeg glemte at nyde det der er helt og fuldkommet. jeg vil være rask, jeg vil kunne gå opad trapper, jeg vil være stærkere, jeg vil et andet møde end det møde der er nu, selvom det nu der er er, ret magisk og bevægeligt.

drømme er vigtige, drivkraften, at skabe, men kreativitet og livet er i fortabelsen, der hvor vi er afklaret og ikke søger, der hvor ingenting stiller sig i vejen. Kreativitet er livskraft. Når vi forsøger at skabe, ændre det der er for at komme et andet sted hen stopper den flydende bevægelse. livskraften suges ud.

Langsomt mærkede jeg hvad dette betød at livskraften blev suget ud.

Selvom mit liv allerede var præget af langsomhed. blev jeg nu tvunget helt ned og stoppede helt op. Dette sted hvor der ikke var muligt, andet end at suge alle indtryk til mig, med alle sanser. Lytte, se, snuse, mærke. Iagttage. Uden at dømme. Blot være, sanse det smukke i netop det. og så opstod det, fuldstændigt intenst og sanseligt.

bevægelse midt i det der var ubevægeligt. en spirende lykke, der med ro, smil og leg fylder mig op.

sindets små dialoger om ændrede sig til en blid hvisken. og en afspændthed bredte sig.