indblik i soul flow oplevelse

dsc_8310

Min oplevelse med Soul Flow.

I august måned 2017 var jeg hos Chahlotte Sofia for, at få en Soul Flow session. Jeg havde hørt Charlotte Sofia omtale metoden i forbindelse med et yoga forløb, jeg var deltager i hos hende. Jeg havde ikke et forgående kendskab til metoden, men havde en stærk fornemmelse af, at det var et redskab til at komme videre i min proces efter min mands død i januar 2017.

Og det var det, –  mit eget fokus på, hvad jeg gerne ville have ud af sessionen og Chalotte Sofias blide guidning førte mig til “billeder” af de skyggesider i mit liv, som forhindre mig i fx. at  tage de skridt i en ny retning, som jeg egentlig har lyst til. Sessionen gav mig “billeder” på hvor og hvordan jeg kan styre fx. min angst og hvor jeg kan sende den hen, – altså hvem er min hjælper, når det sker.

For mig var det “clairvoyant rådgivning” med støtte –  soul flow sessionen  bekræftede mig i, at det er dig eller rettere din sjæl der ved hvad der er brug for, – og det her er absolut en metode, jeg gerne bruger igen.

Med venlig og kærlig hilsen

Yrsa