Fjernhealing

For mig handler kranio sakral terapien om at møde den enkelte – at lytte, være nærværende og støtte klientens egen selvhelbredende proces. Jeg ser på det hele menneske og årsager bag symptomerne.

Jeg løsner og fjerner blokeringer, der forhindrer kroppens naturlige flow og skaber et nyt udgangspunkt for kroppen og sindet. Jeg hjælper kroppen tilbage til, hvor det er mest optimalt. Kranio sakral terapien er en effektiv og blid behandling, der bygger på kroppens evne til at hele sig selv.

Energi kst – KST som fjernhealing

Jeg oplever, at jeg kan gå i dybden på en anden måde og mærker og fornemmer på et helt andet plan. Jeg er meget begejstret for denne tilgang til behandling.  Min erfaring viser at behandlingen er meget effektiv.

Behandlingen foregår ved at du slapper af liggende, mens jeg arbejder. Vi skrives ved før og efter behandlingen.  Selve behandlingen tager ca. 30 min.

Udtalelse fra klient:

Jeg har både prøvet energi kst til mig selv og til min søn, og har haft fantastiske resultater på mig selv, og på min søn har du intet mindre end blæst mig omkuld, den forbedring, der skete med ham efter to sessioner var ud over al forventning, hans nervesystem finder en dybere og mere stabil ro, og den indre uro han kæmper med bliver tydeligt mindsket, jeg er så taknemmelig for denne mulighed, når nu jeg er bosat på sjælland og du er helt ovre i Jylland 😉 Tak for dig, og tak for det du gør. Energi KST kan på det varmeste anbefales herfra.

Haydée Vestergaard. Healer og Astrolog – Lysetsenergi.dk