Livsvejledning/Mentor

 

Samtaler og nærvær der transformerer og åbner dit hjerte.

Livsvejledning tager udgangspunkt i dig, dine behov og din livssituation. Måske står du et sted i livet,hvor du  er blevet væk fra dig selv, hvor du oplever modgang, ubalance, frustration, magtesløshed. Måske lever du dit liv på automatpilot, uden det store nærvær; uden den store iboende kærlighed til dig selv og livet og mærker en længsel efter noget større og mere magisk. Samtaleterapi der flytter, skubber, rummer, giver indsigt, sætter dig i forbindelse med dig selv og din power, samt ikke mindst skaber et solidt og ægte selvværd.  At finde din visdom, dit lys og din vej i dette liv. Input og støtte til igen at finde vejen, livsmening, tillid, fokus, kreativitet, glæde, mod på livet og fremtiden.

Jeg ved, at vi alle har evnen til at skabe forandring for os selv, og med den rette støtte og det rette fokus afdække de tilstande og mønstre, som står i vejen for udvikling og forandring. Jo mere du kommer i harmoni med dit livsformål og dine inderste værdier, desto tydeligere bliver det for dig, hvad du har brug for at arbejde med.

Jeg vil hjælpe dig med værktøjer til at mestre dit liv, at du kan blive bedre til at udnytte det potentiale, der er til din rådighed. Du kan begynde med bevidst at fokusere lys på det, der forhindrer dig i at leve dit fulde potentiale.

Samtalen kan foregå i Esby eller online på skype eller messenger

Chahlotte Sofia har været en vigtig klippe og livsvejleder i flere tvivlsomme øjeblikke i mit liv. Hun skabte et trygt rum til at mærke, hvad der var vigtigt for lige præcis mig. Ikke vigtigt for andre omkring mig, men vigtigt for mig. Hun så, hvornår mine øjne lyste af eventyrlyst selvom min mund gerne ville tale fornuft. Jeg blev rummet med den største varme og kærlighed. Der er intet forkert og intet sandt. Der er det, der er, og det får lov at være der. Hun skaber et rum af ro til at mærke, give slip og spire. Hun har grebet mig, når jeg havde brug for vejledning lige i øjeblikket. Hermed min største tak og anbefaling – Ditte Kjær Sørensen, jordmoder

Står du ved en skille vej i dit liv, en livskrise eller mærker du at du trænger til at skrue op for din tilstædeværelse? Chahlotte Sofia rummer den største visdom og kærlighed og er den skønneste livsvejleder. Hun formår ikke kun at høre de ord der kommer ud af din mund, men også dit hjerte og sjæls budskab. Hun guider dig kærligt men med en beroligende styrke så du ikke er i tvivl om at selvom du skal finde din vej, så er hun der hele tiden for dig. – Maiken Gesche Nickel, Yoga instruktør og forfatter