Livsvejledning

 

Samtaler og nærvær der transformerer og åbner dit hjerte.

Livsvejledning tager udgangspunkt i dig, dine behov og din livssituation. Måske står du et sted i livet,hvor du  er blevet væk fra dig selv, hvor du oplever modgang, ubalance, frustration, magtesløshed. Måske lever du dit liv på automatpilot, uden det store nærvær; uden den store iboende kærlighed til dig selv og livet og mærker en længsel efter noget større og mere magisk. Samtaleterapi der flytter, skubber, rummer, giver indsigt, sætter dig i forbindelse med dig selv og din power, samt ikke mindst skaber et solidt og ægte selvværd.  At finde din visdom, dit lys og din vej i dette liv. Input og støtte til igen at finde vejen, livsmening, tillid, fokus, kreativitet, glæde, mod på livet og fremtiden.

Jeg ved, at vi alle har evnen til at skabe forandring for os selv, og med den rette støtte og det rette fokus afdække de tilstande og mønstre, som står i vejen for udvikling og forandring. Jo mere du kommer i harmoni med dit livsformål og dine inderste værdier, desto tydeligere bliver det for dig, hvad du har brug for at arbejde med.

Jeg vil hjælpe dig med værktøjer til at mestre dit liv, at du kan blive bedre til at udnytte det potentiale, der er til din rådighed. Du kan begynde med bevidst at fokusere lys på det, der forhindrer dig i at leve dit fulde potentiale.

Samtalen kan foregå i klinikken eller online på skype eller messenger

Samtalen kan understøttes af kranio sakral terapi, yogaterapi, homøopati, meditation og soul flow