Yoga for alle

Yogaundervisningen vil være en kombination af blid yoga, styrke, små flows, åndedrætsøvelser, afspænding og meditationasøvelser. Jeg vil som hovedregel starte programmet med at lande og komme til stede – vende opmærksomheden på det indre, det stille sted inde os selv, som altid er der. Der kan være fokus på at føle kroppen, tillade følelser, åndedræt, giv slip, glæde, hofterne, hjerteåbner eller noget helt andet.
Der vil bliver opvarmet og lavet forberedende øvelser, ofte som små flows eller solhilsen. For mig er det vigtigt der opstår en følelse af flow i programmet. Vi vil arbejde med at skabe balance mellem bevægelse og åndedræt. Du bliver blidt guidet ind i yogaen.

Vi arbejder med foroverbøjninger, bagoverbøjninger, balance og rotationer, der smidiggør og styrker  og omvendte stillinger der aflaster de indre organer og det venøse tilbageløb m.m. Jeg har primært fokus på detaljen og de små øvelser. Hvor nærværet og opmærksomheden er i centrum.  At til føre det kraftfulde og milde i en skøn symfoni.
Vi giver os god tid til at mærke efter, med små pauser mellem øvelserne. Hvert program afsluttes med en afspænding. Hvor kroppen får mulighed for at optage oplevelsen og føre opmærksomheden tilbage til dig selv.

dsc_8234dsc_8250