Mødet med kroppens intelligens

29315066_10212755296932235_8596856876690309120_n

Fri heden. Fuglene svæver højt mod horisonten, har udsyn og iagttager, er ikke bundet af sympatien eller antipatien. Her opstår den betingelsesløse kærlighed. Der hvor smerten ikke er og ikke opstår. Kærligheden er fri, uden forventning gives og modtages. Så rent og lysende. En stråle af kærlighedens vandfald strømmer ned, forbinder. Så meget må slippes; burde, skal, hvorfor. I stedet opstår et hvordan i medfølelse. Jeg lytter og hører. Jeg giver og modtager måske.

Nu omfavner jeg dig, Jeg giver dig min ubetinget kærlighed. Tilgiv mig, at jeg har svigtet dig og skubbet dig væk. Det var aldrig min mening, at blive sur på dig, mit kære tempel – min fysiske krop. Jeg elsker dig højt. jeg vil nære dig. Jeg vil se på dig med et kærligt blik. Jeg møder dig i et kærligt rum.

Et goldt landskab toner frem ubevægeligt, separat. jeg får øje på bevægelsen dybt under overfladen. Dragen har tændt sin ild og flyder lydløst forbi.

Forårets energi kalder den mod overfladen, hvor der befrugtes og skabes Liv. Varmer og langsomt, meget langsomt forandre landskabet sig, små kilder af vand springer frem, flyder og former landskabet. Landskabet der bevæger sig dybere i mit indre. Nu én og ikke separat. Et indre landskab viser sig. En dans opstår, af farver, lyde, smage, kærtegn. I dansen opstår malerisk musik, så sansende og dragende. I foråret, nydelsen og sanserne mærkes livets ånde. Vitaliteten. Processen er begyndt. Solen stråler i mellem os og vi står badet i lyset og varmen, bliver fyldt af livet, luften, vandet, ilden, jorden. Alt forenes og dragen tager plads samler kraft og næring.

Du skal vide, at når du slipper grebet er jeg her. Du forsvinder ikke, jeg vil stadig ære dig og bygge dig op igen. Må du have tillid til mig, smukke krop, du som er så smuk, som lyset i min sjæl. Jeg vil lade dig sprede det lys og give dig den tid du har brug for. Jeg har brug for dig. Jeg forventer ikke en bestemt form tilbage jeg tager i mod det der er, det du vælger. .godt og dårligt opløses

Himmel og jord forbindes i kærlighedens strøm. Ånden og kødet forenes i et. vi er næret af den urkaftlige  strøm fra jorden. jeg, vi er på vej hjem. og er klar til den nye begyndelse.