lys i mørket

38186254_10213677123217316_9022453556942209024_n

Stilheden sænker sig jeg får Plads til refleksion til at forstå, at sanse. Alt føles. følelser og ord har taget over fylder hele mig og kan ikke få øje på mig selv. En sorg overvælder mig, tårerne løber frit. Fordamper i den trykkende varme der har omsluttet mig. Holder mig fast stopper bevægelsen hvad fængsler mig mest kroppen, følelserne, tankerne eller varmen…. Ordet stopper på vej ud, åndedrættet bliver kvalt og jeg hiver efter vejret. Et øjeblik mærker jeg angsten,angsten hvor dette nu fører mig hen. Jeg overgiver mig til gråden, lader tårerne flyde, som regnen der falder mod den længselfulde jord der tørster efter den. Skyller skidtet væk, renser og nærer. Og støvet lægger sig. Og landskabet toner frem mere klart. Står hudløst og blottet i sin form. Mærker den beroligende støttende arm der holder mig giver mig plads til at lade tårerne falde. Mærker kærligheden der strømmer fra dem der står mit hjerte nært de går vejen med mig hjælper mig så jeg ikke farer vild på den ujævne, mørke og ukendte vej. Jeg er støttet, holdt og elsket. Og magien opstår og lyset brænder i mørket. Og jeg ser mig selv igen, på vej….
#perasperaadastra #lysimørket #kærlighed
Billede af pernillewulff_