den gyldne vej

40820649_10156612844702346_7251763159277502464_n

Omgivet, kvælende trækker det energien ud, jeg har opgivet håbet om at smerten forsvinder, har mærket begyndelsen på begyndelsen. Friheden ved at håbløsheden har taget tilliden i hånden. men det har de ikke jeg ser smerten og frygten i deres forsøg på omsorg, omsorg der er fedtet ind i frygten og håbet, håbet om noget bedre.

Mærker tyngden bag mig, utålmodigheden. og jeg bliver så træt, øjnene vil allerhelst lukke, stemmen vil allerhelst råbe, fuck dig indtil den afventende tyngde forsvinder.

jeg vil bare være til stede uden håbet uden frygten, være fuldt ud til stede. det kan jeg kun her. jeg flygter ikke. jeg er lige her,jeg oplever lige nu. Oplever de ? Er de til stede eller er de forsvundet ind i frygten, ind hvor de prøver at styre ? De prøver at hjælpe, men forstår ikke at vi mister fodfæste. Vi mister fodfæste der hvor vi prøver at justerer i følelsen af mangel.

Jeg byder støtten velkommen, jeg ser at jeg har brug for den, men formen kan være let og befriende eller tung og fængslende. Tages ansvaret fra mig eller forbliver det ved mig. så jeg kan modtage uden afhængighed af hjælpen.

Jeg bliver ved mig selv, lader håbløsheden omfavne mig,  opgiver håbet om alternativer til dette øjeblik. dette øjeblik er helt perfekt. jeg ryster deres frygt af mig. og minder mig selv om at det er deres.

Jeg trækker energien hjem igen. mærker smilet komme tilbage. jeg ser den gyldne vej igen.

 

Billede af pernille wulff